dissabte, 31 de març del 2007

La (nova) Verónica

El restaurant La Verónica s'ha mogut, i ha canviat del seu emplaçament des de 1997 al carrer Avinyó (on va aparèixer a En la ciudad)per la Rambla del Raval 2-4, 08001 Barcelona. 93 293 33 03 De fet, sembla que hagin agafat el mateix mobiliari i l'hagin traslladat tal qual. És ben bé igual!

OK: Amanides i pizzes bones i bé de preu. Una amanida de primer compratida entre dos, una pizza i postres surt per uns 20 euros. Els cambrers són joves i estan bons.

KO: Abans tenia més finestrals i ara no es veu tan el carrer des de dins. Tot i així han guanyat un segon pis! I la zona serà el nou Born, perqè tots s'estan movent cap aquí. El Sandwich & Friends obrirà un nou local aviat.

!: Ahir amb l'Ignasi vam sopar una amanida de mozzarella i tomàquet pels dos i vam compartir una pizza de Salmó i una Bruni (mlt bona!. Postres ja no en vam demanar de tips com estàvem!

dimecres, 28 de març del 2007

Colors en serie




OK: Cada dimarts, al 33 (fins que s'acabi). Dura només 20 minus i parla, cada semana des d'una òptica diferent, d'un color. És del mateix equip de Silenci? i es nota (per bé). Poètic, surrealista, original, diferent, màgic, curiós, amb tocs d'Amèlie i obsessió per ambientar-ho amb música d'Air, Björk, Yann Tiersen, Pascal Comelade i Antònia Font (o Joan Miquel Oliver). Amb la presència ocasinal del Joan Barril i el Joan Ollé (ex-illa del tresor).

KO: És una llàstima perquè sembla que està passant bastant desaparcebut, i cada vegada ho fan més tard. Dimarts passat ja ho feien a les 23h, i quan van començar era a les 21:20h, després d'una campanya en premsa amb anuncis amb taques de color i missatges com "A Napoléo el va matar el verd" o "El telèfon vermell no era vermell"

!: Faran una exposició al CaixaForum el setembre vinent. Pots enviar una foto a la seva web. Serà una sèrie de culte!

dimarts, 27 de març del 2007

L'estació fantasma


Aquest matí, l'Edu m'ha passat una noticia de La Vanguardia on es parlava d'una acció publicitària de Nissan al metro. La gràcia de la cosa està en què es tracta d'una lona col·locada en una estació que mai s'ha arribat a estrenar, entre Sagrada Família i Hospital de Sant Pau.

Des que a la uni vam fer un treball a Psicologia de la Percepció sobre l'ambientació de l'estació de Maria Cristina per part de Nescafé, que m'hi fixo més en les accions innovadores al metro. Bé, al metro i a on sigui, però diguem que pel metro sento una debilitat especial. Per això, avui quan he sortit de l'agència, he agafat la línia blava en direcció contrària únicament per veure la fricada aquesta in situ.

És molt breu, però just coincideix en un tram on el metro va una mica més lent (potser m'ho he imaginat, eh). Com que l'estació està il·luminada, es veu bé: es tracta d'una seqüència com la de l'anunci del Qashqai on el cotxe fa d'skate.



Apareix de cop i volta, flipes, veus la lona il·luminada i, de cop, tornem a estar en el túnel de sempre.


OK: No estem acostumats a veure-ho. Sorprèn molt.

KO: Molta gent (¿deprimida? ¿cansada? ¿fastiguejada?) mirava el terra i no s'han empanat de l'anunci.

!: Encara hi ha més estacions ocultes!

La Generación Y

Según un estudio de la Universidad de San Diego, la Generación del Milenio o Generación Y (los nacidos a partir del 82) es/somos:

- individualistas,

- narcisitas,

- tecnófilos,

- obsesionados por las webs que permiten autopromocionarse, como Youtube o Myspace,

- materialistas,

- con un alto nivel de autosestima,

- pero con grandes niveles de depresión y ansiedad, por la diferencia entre el mundo real y el mensaje de que cualquier cosa es posible.

Más información en el libro Generation Me: Why Today's Young American's Are More Confident, Assertive, Entitled and More Miserable Than Even Before.

OK: Este mismo blog o mi fotolog son ejemplos de un comportamiento típico de esta Generación Y.

KO:Por suerte, publicar en un blog o un fotolog no significa que sea un fracasado de la vida.

!: (espero)