divendres, 30 de desembre del 2011

Un any després...

Es pot dir ben bé que Twitter killed the blogger star. No pas perquè això fos cap blog emergent, déu me'n guardi, sinó perquè amb aquest ritme (nul) d'actualització encara hi hagués pogut aspirar menys.

Aquest blog va néixer com un experiment, un espai per a tots els públics després de l'experiència d'un parell d'anys en un altre blog personal (i anonímissim). Pretenia fer-lo servir com a diari on reflectir teatres, cines o concerts on assistís i posar en pràctica trucs de publicació, estils, posicionament i un llarg etcètera. Però amb l'aparició i posterior popularització de Twitter això va perdre el sentit. Per què escriure un post llarg si en 140 caràcters podia dir més o menys el mateix? Clar que després no en queda cap constància. I com que el buscador de tuits és infame, ara ja no sé què opinava de "La Vampira de Raval", "Melancholia", "American Horror Story", "Tinker. Tailor. Soldier. Spy" o "El Crim de Lord Arthur Saville", 5 coses recents (a 29 de desembre de 2011) sobre les quals m'hagués agradat escriure i al final... res de res.

I és que portar un blog requereix dedicació. Molta dedicació. I si vols tenir vida offline i ja escrius prou a la feina, passa el que passa: això llangueix lentament...

Però això, repeteixo, no vol dir que no hagi escrit res durant aquest temps. Uns quants mils de tuits i, entremig, posts a Publicidad y Salud i cròniques al web de Complot, l'escola de creatius.

Per què aquests posts?

Els de Publicidad y Salud, perquè és el blog de l'agència on treballava i seria estrany que un copy amb blog personal no escrivís al blog de la seva pròpia feina. Temes? Salut des de múltiples punts de vista. Des de cine a tv, passant per arquitectura i tecnologia. Un repte, sí.

I a Complot perquè a l'Arnaublog ja parlava sobre les xerrades dels divendres de motu proprio i un cop, en Dan, el director de l'escola, ho va trobar i ens va demanar al Raulifer (que també escrivia sobre tema al seu blog) i a mi que hi col·laboréssim. Per què no? Si ja ho fèiem perquè volíem...

El que m'agradaria ara és transcriure aquests posts disseminats per la xarxa en aquest blog. Sí, ja sé que Google em penalitzarà per copiar contingut. Bé, m'és igual, és contingut meu. Penso enllaçar-lo per a què la font original pugi en el pagerank. I també penso afegir-hi contingut fresc. Una espècie de blogger's cut (per allò dels director's cut, ehem) comentant el que no es va publicar, o el perquè es va fer d'aquella manera, etc. Segurament no li interessi a ningú però... i què? És casa meva i a casa seva cadascú hi fa el que bonament vol. Així que, si hi entreu, benvinguts sigueu. Espero que hi passeu una bona estona. :)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Wow, wonderful blog layout! How lengthy have you ever been
running a blog for? you make running a blog look easy. The entire glance
of your website is excellent, as neatly as the content material!


Feel free to surf to my web site: click
My website > view

Anònim ha dit...

Hi Dear, are you truly visiting this website on a regular basis, if so
after that you will definitely take pleasant experience.


Look into my web blog view

Anònim ha dit...

I take pleasure in, cause I discovered exactly what
I used to be taking a look for. You have ended my four day
lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

my web page :: grover

Anònim ha dit...

http://deiwaltare.tk/ind/anketa34939.htm#tp35329?sr=kolmess#linkreport Проститутки M. Алексеевская - Индивидуалка Виктория, Район СВАО, +7 (906) 782-39-21
http://burrighchipve.tk/mass/anketa86355.htm Массажистка Кристина, M. Аэропорт - Район САО, Аэропорт, +7 (985) 643-31-27
http://srheraa.tk/ind/anketa89001.htm Проститутки Индивидуалка Виктория, +7 (919) 942-49-80
http://deiwaltare.tk/ind/anketa86215.htm Проститутки M. Киевская - Индивидуалка Синди, +7 (968) 923-85-42
http://congbachessne.tk/ind/anketa84834.htm Проститутки Индивидуалка Кира, Район Центральный, +7 (981) 155-82-96

праститутки города сочи

Anònim ha dit...

Wow! This blog looks exactly like my old one! It's on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors!

Here is my page; laming

خدمات منزلية ha dit...

شركة كشف تسربات المياه بالجبيل