dissabte, 26 d’abril del 2008

Espectres



OK: Obrassa en majúscules. OBRASSA! Al teatre Romea, amb l'Emma Vilarasau, el Jordi Boixaderas, etc.

KO: Surts tens, molt tens. Però això no és pas dolent.

!: La Vilarasau broda els papers de dona torturada pel passat, pel present i per tothom. Malgrat de ser un text de principis del segle passat, és plenament actual. Et donen ganes d'aplaudir després del discurs del jove Osvald Alving (bé, de fet molta gent va aplaudir...)

2 comentaris:

glòria ha dit...

Arnau,
No hi he anat però conec l'obra i sé com n'és de colpidora.
Celebro que n'hagis fruït.

Anònim ha dit...

Hola. Aquest passat cap de setmana hem tengut la sort de rebre en el Teatre Principal de Palma, l'obra "Espectres" i per sort ha vengut amb tots els seus actors.
Estic d'acord amb que les interpretacions són formidables. Pot resaltar l'Emma, que és cert que sempre esta genial, però es necesari fer referència als dos actors més joves, na Queralt Casasayas i en Ramon Pujol. Aquest darrer ho fa formidable i el seu petit monòleg, com comentau és totalment actual i molt real.
No em va acabar d'agradar l'escenografia i no entenc perquè si fan una versió actualitzada , han de mantenir els noms originals quan va escriure l'obra.
Realment és una obra que no et deixa idiferent i te desperta moltes preguntes una vegada hem sortit al carrer.
Enhotabona pel blog, que desconeixia i cercant informació de l'obra m'he trobat amb ell. Esper seguir-lo altres vegades.
Fins aviat.