dilluns, 31 de març del 2008

Antònia Font al Liceu

(Em falta penjar uns quants vídeos més)

Ahir vaig anar a veure Antònia Font + Orquestra al Liceu, dins la gira presentació de Coser i cantar al Leave an impression festival de Ballantine's.

OK: M'ho vaig passar molt bé: pel lloc, per la cmopanyia, per com de bé ho van fer, per com es van estirar amb els bisos, per com estava la gent de motivada, etc. Ells ho devien flipar, semblava que no s'ho creguessin.

KO: Vaig trobar que s'arriscaven poc: tot molt igual al disc, fins i tot en l'ordre de les cançons. L'escenari, molt sobri. Potser massa i tot. En els bisos, on tot es veia més improvisat, es van deixar anar més.

!: El millor, Astronauta Rimador. Perquè era el que es diferenciava del disc.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

No puc dir que sóc gran fan dels Antònia Font, però des del Batiscafo m'he interessat més per ells.

Vaig anar al concert gràcies a una entrada que em va tocar, i he de dir que són molt bons. La música curradíssima, la veu genial, i les lletres...bueno, les lletres em costen d'agafar, però arriben bé.

Tens raó en el que no van variar gaire del disc al directe, però els bisos i la connexió amb el públic van ser la òstia.

I la posta en escena, molt cutre. Un grup amb tanta imatge, i videoclips tant originals s'hagués pogut currar algo de vestuari, escenografia i il·luminació (tot i que la falta de tots aquests van fer que tots ens fixéssim més en la música).

Tinc un post pendent del tema, amb fotos i vídeos.

Lucía ha dit...

Passaba a mirar si havies possat algo del Monegal,jeje.

Igualment, salutacions!!